Omyndigförklarad

sopskor

En god vän till mig (och tillika supermanlig modell på Tekniskallservice) har råkat ut för städmaffian.

Påhejade at otaliga neurotiska TV program som i stort sett går ut på att ju mer man slänger desto lyckligare blir man så har det bildats en städmaffia. När dessa människor rensat sina egna hus eller rum, så börjar häxjakten på andra syndare.

Min gode vän tvingades att slänga sina 20 par begagnade skor som han gömt under sängen. Helt unika par skor som alla  hade en egen historia och som återspeglade och påminde honom om olika perioder i hans liv. Han känner sig nu helt omyndigförklarad.

I dag 23:59 har vi alltså en tyst minut för Ulfs kastade skor som nu kastat in handuken för gott.

 

Till alla andra män som läser detta och som nu oroligt börjar fundera på sina egna kära ägodelar riktar vi detta goda råd:

Glöm aldrig att låsa dörren om ditt eget rum, förråd eller garage.  Annars kan det gå som för Ulf.

 

 

Senast uppdaterad (2009-03-22 22:30)

 
Comments (1)
Dötrist liv för dammig sko
1 2009-03-24 13:11
Ulla
Jag är en liten dammig sko som legat under sängen i ca 2 år. Plötsligt börjar det hända saker, i mitt långtråkiga liv under sängen. Jag blev tillsammans med mina andra skosyskon under sängen framfyst från sängen till ljuset. När jag hamnade under sängen var jag blank och fin i svart, brunt eller blått när jag äntligen kom fram var jag grå och luden och kände mig inte alls fin. MEN jag kom ner i en plastsäck och fick höra någonting om loppis. Loppis tänkte jag det låter spännande. Nu är mina tankar återigen på framtiden och jag ser mycket ljusare på den nu än tidigare. De fötter som jag skulle betjäna var aldrig ute och gick i grus och grön skön gräsmatta det var bara raka vägen till en gaspedal jag fick ingen som helst motion så jag har börjat knarra. Men man skall aldrig sluta hoppas. Jag ser fram mot ljusare tider och levet börjar komma igen tack vare en av städhäxorna.

Många sköna skohälsningar från en av de dammiga under sängen.

Add your comment

Your name:
Your email:
Rubrik:
Comment:
bloggar